Handelsbod

Tampere-talo Shop – En ny butik full av souvenirer

En ny butik öppnas i november 2016 i Tammerforshusets nedre entré. Den betjänar både museibesökare och andra som besöker Tammerforshuset vardagar 10–19, lördagar och söndagar 10–17 samt alltid då det händer något i huset.

Butiken har ett spännande sortiment av muminprodukter, designartiklar och musik, bland annat muminböcker skrivna och illustrerade av Tove Jansson, produkter med Tammerforstema och klassiska varumärken såsom Iittala, Finlayson och Marimekko. Andra fynd som kan nämnas är handgjorda unika produkter av finländska formgivare samt produkter och skivor av symfoniorkestern Tampere Filharmonia, som spelar i Tammerforshuset. Vi säljer också muminvykort och ser till att du kan förse dem med frimärken och Muminmuseets stämpel.

Butiken satsar på produkter som stöder Muminmuseets utställning, kvalitet och service, som Tammerforshuset är berömt för.

Välkommen!

 

Mumindalens alldeles egen handelsbod på bottenvåningen i Tammerfors Stadsbibliotek på adressen Hämeenpuisto 20 är stängd för gott på grund av renoveringsarbete den 29 november 2015.

Muminböcker på olika språk kan köpas på museumshop av Tammerfors Konstmuseum på adressen Puutarhakatu 34.

Museumshop har samma öppettider som museet, ti-fre kl. 9-17, lö-sö kl. 10-18.

 

 

Kuva: Jari Kuusenaho

Photo: Jari Kuusenaho

Press