Olipa kerran Muumilaakso -perhepäivä la 3.9.

 

Olipa kerran Muumilaakso -perhepäivää vietetään lauantaina 3.9.2016. Perhepäivä on suunniteltu 3-7 -vuotiaiden lasten perheille.

Maksuttomassa perhepäivässä keskitytään Muumi-kirjoihin ja muihin lastenkirjojen helmiin Tove Janssonin upean taiteen keskellä. Ohjelmassa satuhetkiä, kirjavinkkausta ja kuvataidetyöpaja 3-7-vuotiaiden lasten perheille. Muumi-tarinoita lukemassa on Pikku Kakkosesta tuttu Veera Degerholm. Vinkkauksista vastaavat Pääkirjasto Metson kirjavinkkarit ja paikan päältä voi myös lainata kirjoja, joten muistakaa ottaa kirjastokortti mukaan! Non-stoppina pyörivässä kuvataidepajassa piirrellään jättimäistä muistilistaa Muumien tulevaa Tampere-taloon muuttoa varten.

Perhepäivän aikataulu:

Klo 10-11 Kuvataidepaja, kirjojen lainausmahdollisuus ja näyttelyyn tutustumista

Klo 11-11.20 Satuhetki 1

Klo 11.30-12 Kirjavinkkaus 1

Klo 12-13 Kuvataidepaja, kirjojen lainausmahdollisuus ja näyttelyyn tutustumista

Klo 13-13.20 Satuhetki 2

Klo 13.30-14 Kirjavinkkaus 2

Klo 14-15 Kuvataidepaja, kirjojen lainausmahdollisuus ja näyttelyyn tutustumista

Perhepäivään osallistuvat pääsevät myös Taidemuseon VNT2016-näyttelyyn maksutta. Taidemuseon Olotilassa on klo 10-15 paikalla ohjaaja, jonka kanssa voi jutella näyttelystä, tehdä hauskoja piirustusharjoituksia ja tutkia Vinkkiarkin tehtäviä.

Perhepäivä järjestetään yhteistyössä kulttuurikasvatusyksikkö TAITEn, Tampereen taidemuseon ja Tampereen kaupungin kirjastopalveluiden kesken.

Tapahtuma on perheille maksuton.

 

 

P.S. Tämä syyskuun perhepäivä onkin Muumilaakson viimeinen perhepäivä, koska museo suljetaan 30.10.2016. Museo muuttaa Tampere-taloon talven aikana ja uusi upea Muumimuseo avataan 9.5.2017.

Tove Jansson © Moomin CharactersTM. Photo: Jari Kuusenaho.

Tove Jansson © Moomin CharactersTM. Photo: Jari Kuusenaho.

Ajankohtaista