Muumilaakson jäähyväiset 29.-30.10.2016

Tampereen taidemuseon alakerrassa sijaitseva Muumilaakso sulkee ovensa lopullisesti sunnuntaina 30.10.2016 klo 18. Museo muuttaa talven aikana uusiin, laajempiin tiloihin Tampere-taloon ja muuttaa samalla nimensä Muumimuseoksi. Maailman ainoassa Muumimuseossa voimme esitellä Tove Janssonin muumikirjojen maailmaa aivan uudella tavalla. Museovierailusta tuleekin ainutlaatuinen elämys kaikille muumien ja taiteen ystäville.

Ennen Muumilaakson sulkemista vietämme kuitenkin yhdessä museon jäähyväisiä koko viikon lopun ajan 29.-30.10.2016.   Museon ovet ovat avoinna klo 10-18 molempina päivinä ja sisäänpääsy on ilmainen!

Viikonlopun ohjelmaa:

LA 29.10.

Klo 11 ja 13 – HOSULIN UROTYÖT – TOIMINNALLINEN KIERROS
Hohoi! Lähde Hosulin matkaan seikkailemaan ja kuulemaan hurjia tarinoita Hosulin nuoruudesta Muumipapan matkakumppanina sekä selvittämään kadonneen peltipurkin salaisuutta.

Kesto n. 45 min
Suositellaan 5-8-vuotiaille
Ohjaaja Jarmo Skön

© Moomin Characters TM

© Moomin Characters TM


SU 30.10.

Klo 11-13 nonstop – YSTÄVYYSNAUHATYÖPAJA

Ystävyysnauha on ystävyyden jatkuvuuden symboli. Solmi, virkkaa, pujota, letitä tai kierrä oma ystävyysnauhasi. Helmiäkin voit lisätä mukaan.

Työpaja sopii 4-vuotiaista ylöspäin kaikenikäisille.
Ohjaaja Outi Virtanen

Klo 15  – KURKISTUKSIA TANSSIVAAN MUUMILAAKSOON
Muumilaakson museomuusikko Heikki Mäenpää tuo Nuuskamuikkusen ja muumiperheen lauluineen ja tansseineen kaiken ikäisten iloksi ja halattavaksi. Kurkistuksia Tanssivaan Muumilaaksoon on
Tanssiteatteri MD:n Tanssiva Muumilaakso -tanssiteoksen pikkusisarteos. Tarina perustuu Tove Janssonin Näkymätön lapsi ja muita kertomuksia -teokseen.
Kesto 45 min.

Kaikki mukaan jättämään jäähyväisiä Muumilaaksolle!

Tanssiteatteri MD / Dance Theatre MD

Ajankohtaista